Pentru mai multe detalii, va rugam sa selectati din lista de mai jos website-ul Parohiei

Program de lucru:
Luni - Vineri: de la 8.00 la 16.00 (cu excepţia sărbătorilor legale şi bisericeşti)

 

...

Mai multe detalii
CERCURI PASTORALE: CENTRUL 1 SNAGOV- 2016

CERCUL 1 PASTORAL

  În ziua de marți, 31 mai 2016, , ne-am întrunit la Parohia Sudiți, în biserica parohială, pentru a  participa la sedința Cercului pastoral 1 Snagov.

Cercul pastoral a început cu slujba Acatistului Sf. Mc. Ioan cel Nou de la Suceava, iar apoi au fost susținute referatele.

1. Pc. Pr. Țimpău Cristian- parohia Merii Petchi

Titlul referatului „Educația religioasă la preșcolari” 

2. Pc. Pr. Ștefan Dan Marian- parohia Sudiți

Titlul referatului „Problemele tinerilor zilelor noastre din perspectivă religioasă” 

CERCUL 2  PASTORAL

 Marți, 11 octombrie 2016, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul cercului pastoral Snagov (Protoieria Ilfov Nord) care cuprinde parohiile din comunele Snagov, Gruiu, Nuci și Ciolpani.      Cercul pastoral s-a desfîșurat la parohia „Nașterea Maicii Domnului”-Ciolpani în biserica parohială începând cu orele 16:30 cu slujba Acatistului Sfintei Cuvioasei  Paraschiva, în prezența preoților și a credincioșilor.

Pr.Șerban Sorin de la Parohia Vlădiceasca a susținut referatul cu titlul ”Educația religioasă la școlari pînă în clasa a VIII, iar  Pr. Antonescu Cristian de la Parohia Ghermănești a vorbit celor prezenți despre rolul Sfintelor Taine în pastorația tinerilor, susținând referatul Sfânta Taină a Spovedaniei și Sfânta Taină a Împărtășaniei- mijloace de pastorație a tinerilor din zilele noastre”Inapoi la pagina de noutati
 
Protoieria Ilfov Nord, 2010 toate drepturile rezervate.