Pentru mai multe detalii, va rugam sa selectati din lista de mai jos website-ul Parohiei

Program de lucru:
Luni - Vineri: de la 8.00 la 16.00 (cu excepţia sărbătorilor legale şi bisericeşti)

 

...

Mai multe detalii
CONCERT DE COLINDE CORUL PROTOPOPIATULUI MACARIE PROTOPSALTUL CONCERT DE COLINDE CORUL PROTOPOPIATULUI MACARIE PROTOPSALTUL

Cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în ziua de joi, 18 decembrie 2014, orele 17.00, a avut loc un concert de colinde susţinut de Corul Protopopiatului Ilfov Nord „Macarie Protopsaltul” pe scena Centrului Cultural Ion Manu din oraşul Otopeni. La acest evenimet au mai participat un grup psaltic format din preoţii membri ai corului Macarie Protopsaltul şi din cântăreţi absolvenţi de Conservator ce sunt angajaţi la parohii din cuprinsul protopopiatului; un grup de copii de la Parohia Periş, condus de Pc. Pr. Răbuşapcă Dumitru Cătălin şi un grup de copii din cadrul Liceului Ioan Petruş – Otopeni.

         Într –o atmosferă de sărbătoare şi bucurie duhovnicească la concert au asistat aproximativ 300 de credincioşi din oraşul Otopeni şi din localităţile învecinate, unde apropierea sărbătorii Naşterii Domnului a fost simţită prin oferirea de daruri tuturor copiilor colindători.


Inapoi la pagina de activitate
 
Protoieria Ilfov Nord, 2010 toate drepturile rezervate.